Udgivet i Skriv en kommentar

Building an Empire

 

Hvorfor et Empire?

Jeg elsker at rejse, skrive, inspirere, finde nye trends, shoppe, opleve, dyrke kærligheden/parholdet, og gøre hverdagen mere festlig. Derfor har jeg skabt et Empire, der kombinere alt dette. En legeplads for voksne der står midt i livet!

Hands are for holding and writing journals.
Lips are for kissing and telling stories.
Arms are for hugging and carrying suitcases around the world.

Pop Up Stores:

Vi har håndplukket de lækreste accessories, journals, kalendere, tøj samt smukke kuffert mærker og pasport omslag i læder. Vi bringer de fineste produkter fra Eccolo Ltd. til Danmark for første gang. The World Traveler collection, indeholder smukke kuffert mærker og pasport omslag, der gør rejser lidt sjovere. Deres notesbøger opfordre til at skrive mere i hånden, være i nuet og blive inspireret til at nedfælde ord og tanker.
Vores filosofi er at shoppe få lækre ting, genbruge og turde flashe det hele lidt.

En af mine store passioner er at rejse. At fordybe mig i en storby, vild natur eller sidde bag på en scooter og køre ud i det blå. Jeg elsker at shoppe i små undergrunds butikker, vintage, lokale design steder og håndplukke produkter. Har altid været lidt af en trendspotter. Tit har folk spurgt mig, hvor jeg har fundet min taske, notesbog, smykker, tøj og andre accessories. Som regel har jeg fundet dem små listige steder på rejser. Jeg har længe haft lyst til at bringe produkter hjem og sælge, men har ikke følt for at have fast butik. Derfor kom ideén med at lave Pop ups.

Rejser:

Jeg har rejst hele livet. Min moster var stewardesse, og hendes lejlighed var altid fyldt af små parfume flasker, tændstikæsker og sprut flasker fra hele verden. Jeg var vildt betaget af det og ville selv ud i verden. Som 21 årig fik jeg job i London, og har også været bosat i Hong Kong og LA. Jeg elsker eventyr og har som regel altid en rejse i kalenderen. “I rejser hele tiden, hvordan har i råd til det?” – det er der mange der har spurgt om i tidens løb. Mit svar – det er en prioritet! en livsstil. Jeg har altid været god til at finde rejser, booke hotel og ophold uden det koster kassen. Det er i mit blod. Min mand har også overgivet sig til det, og elsker det. Det er altid mig der er travel guiden, der booker, undersøger og finder de snedige steder.

Derfor starter vi ud næste år med rejser for par, der ikke har tiden til at få det booket. Vi sørger for det hele, så i kan komme afsted og dyrke hinanden. I skal blot møde op i lufthavnen. Stay tuned.

Hvem er bag A&F Empire:

A&F, Anette og Funder, to mennesker der mødtes i en moden alder, med vidt forskellige baggrunde og turde blive sammen. Vi skabt et univers, vores egen lille bobble, hvor der er plads til os hver især. En hule, hvor vi dyrker parforholdet og sammen gror stærkere. Vi har altid spillet på vores A & F, og da vi blev gift i 2015, fik vi ringe tatoverede.

Anette (Craig Thorlacius):

Igangsætter, Idémager, kvinde, eventyrlysten, fjollet og samler på badeænder, vild med at rejse, elsker genbrug og vintage, og har altid elsket at få hverdagen mere farverig.

Jeg er oprindeligt shipping uddannet, og fik som 21-årig job i London, hos Evergreen, et stort internationalt shipping firma. Jeg var bosat 10 år i London, og fik arbejde inden for møbel branchen, hvor jeg rejste rundt i hele England, som agent og sælger. Derudover havde jeg min egen import af brugskunst. Jeg har rejst verden rundt, og har foruden London været bosat i Los Angeles og Hong Kong. Jeg vendte tilbage til Danmark i 2001, og startede min egen lille kaffebar ”Kaffekysseriet”. Min kaffebar var med til at få ”coffee to go” konceptet skubbet i gang i København, og lever videre i en andens ånd.

Funder (Michael “Funder Thorlacius):

Gammel Punker, kok, James Bond fan, bil gal, far, vild med musik, retro, samler på ure, små biler og alt med James Bond. Arbejder til daglig som kok.

Gør the rest of your life til the best of your life!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *