Udgivet i Skriv en kommentar

Konfirmation – skal-skal ikke.

Konfirmation

Nu er det snart tid til konfirmation samt nonfirmation.

 

Da jeg selv blev konfirmeret, many moons ago, var det ligesom bare noget man gjorde. Jeg husker der var en enkelt, som ikke ville konfirmeres, og vi andre syntes faktisk det var lidt cool og samtidig lidt mærkeligt.

Ville de ikke have fest? eller gaver?

 

Selv følte jeg mig forkert på mange måder. Jeg var for høj, og min bryster for store, og dengang gik man ikke rigtig med bh. Jeg hvilede ikke i mig selv. Mest husker jeg grineflip ved alteret og ikke de store tanker om hvad jeg troede på. Jeg gjorde det bare fordi de fleste af mine venner blev konfirmeret. Fulgte med strømmen.

Jeg husker ikke at vi havde en gæstebog, eller at jeg selv gemte kort og taler. Det var noget mine forældre gjorde.

Heldigvis lavede min egen mor en bog med udklip, dåbsattest samt billeder fra min barndom, som jeg fik da jeg blev 18. Så fint. Det er jeg dybt taknemlig for i dag.

 

I dag er der andre boller på suppen, og det er heldigvis muligt at vælge sin helt egen vej.

Og tak for det.

Jeg er blevet meget rørt over alle de unge piger, der har købt og valgt notesbøger hos os.
På den sidste pop up kom der en meget ung pige, ca. 10 år ind og valgte "Live a great story". Moren syntes det var lidt underligt, og prøvede at hive hende væk. Men hun insisterede. Da jeg spurgte ind til hendes valg, svarede hun at den var så fin, og hun følte "Live a great story" handlede om selv at skrive sin histoire. Wow! 10 år.

Derfor er jeg blevet dybt taknemlig for de mange unge kvinder, der har valgt en af vores fine notesbøger som gæstebog til deres konfirmation/nonfirmation. Jeg har i sidste uge haft flere piger, der hver især er blevet tiltrukket af en notesbog, der "talte" til dem.

En notesbog, hvor gæsterne kan skrive, tegne og klistre ind. En notesbog hvor de selv kan samle kort, taler, menuer osv. Hvor fint er det lige!

Hver gang de unge bliver grebet af at skrive i hånden, smiler min sjæl. Det at nedfælde tanker og ord på papir, er noget jeg selv har gjort hele livet. I denne digitale verden, er det skønt, at mærke glæden ved en lækker notesbog. En der taler til dig.

I går talte jeg med en ung pige, der havde valgt denne notes bog:


Hun følte den repræsenterede hende, og ville gerne bruge den til at klistre kort, billeder, taler mm. ind fra hendes dag. Så fint!

I dagens verden skal de unge også deale med, at deres forældre ikke længere er sammen. Som om der ikke er nok at tage stilling til. Vi var (er) selv mega heldige her på matriklen. Da min egen smukke bonus datter skulle konfirmeres, var det med fælles front. Fire familier, der alle var med til at fejre hende. Tænker at det også må være overvældende nogen gange, men er dybt taknemlig for god kærlig kommunikation og tone her hos os.

 

 

 

Må i nyde jeres planlægning af dagen med den største lykkefølelse.
Og mangler du en helt speciel notesbog til dagen, så tjek her:

https://www.afempire.dk/produkt-kategori/notesboeger/

Har du endnu ikke fundet stedet til denne dag, så tjek www.balltrott.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *