Udgivet i Skriv en kommentar

Månedens iværksætter hos Goodtalks

Månedens iværksætter hos Goodtalks.

Hvem er du?
Mit navn er Anette Craig Thorlacius, og jeg er rundet 50 år og er her midt i livet. Jeg er altid blevet kaldt igangsætteren – hende med de lidt skøre og vilde ideer. Jeg har prøvet lidt af hvert og været bosat i London, Hong Kong samt L.A. Jeg blev gift første gang i 1992 med en engelsk mand. Det stoppede brat, da han døde i et biluheld i 1998, mens vi var bosat i Hong Kong. Derefter tog jeg til USA og var bogstavligt talt ”fucked up” i flere år.

Kom tilbage til Danmark i 2001 med 4 kufferter, en amerikansk gadehund og 3000 kr. Jeg skulle bygge mig selv op igen. Jeg åbnede en lille kaffebar på Vesterbro, Kaffekysseriet, og var med til at sparke ”coffee to go” konceptet i gang. Det blev min redning og en fed måde at lande i Danmark på. Det var også her, jeg mødte Funder (F i A&F Empire), min nuværende mand. Jeg samler på badeænder, og elsker at finde nye rundt i verden!

Din baggrund?
Jeg er oprindeligt shippinguddannet og stod i lære hos Trinity Shipping, hvor jeg arbejdede med import/export fra fjerne Østen. Min daværende chef startede sit eget firma, Marina Shipping, med store armbevægelser. Pludselig skulle jeg stå for transport til USA. En kæmpe udfordring, da jeg ikke vidste hvor i USA Chicaco lå! Jeg fik som 21-årig job i London hos et stort shippingfirma, og var dernæst bosat i udlandet i 15 år.

Hvorfor er du iværksætter? Jeg har snart gjort det til mit speciale ”at starte forfra og genopfinde mig selv”. Jeg har brug for et stort personligt råderum, og at selv kunne planlægge min tid. Efter en del år som ansat, er jeg igen vendt tilbage til ihværksætteri. Det er her jeg trives. Dit purpose? Jeg står lige nu midt i livet, og livskvaliteten er det vigtigste. Det er kunne være spontan og ikke sidde fast i klokkeslæt, men selv kunne planlægge sin arbejdsdag.

Goodtalks er et univers for kvinder, der vil spille hinanden gode! and we like it! Derfor er jeg stolt af, at være månedens iværksætter.

Hvad handler dit forretning om?
Inspiration til flere eventyr i dagligdagen. Vores produkter opfordrer til at skrive mere i hånden, og gøre sine drømme til virkelighed med vison notebooks og accessories der signalerer eventyr. Stories to tell, vores blog med rejser, inspiration samt tips til små listige steder. A&F Empire er bygget på en stor kærlighed til at rejse, samt dele ud af vores egen historie. Vi afholder POP-UP shops i København, og alle vores produkter kan købes via vores webshop.

Hvilken forskel ønsker du at gøre? Jeg vil rigtig gerne inspirre folk til flere eventyr. Mange har altid spurgt ”hvordan har i råd til at rejse så meget”? Jeg vil gerne vise, hvordan det er muligt, uden det koster en bondegård. At motivere andre til et andet mindset, at tænke ud af boksen

goodtalks univers

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv en del af Goodtalks kartotek.

Hvad er dine største udfordringer? Lige pt leder jeg efter kontor/showroom/lager – det er en udfordring at have det hele hjemme, og jeg er klar til at ”Go bigger”. På alle planer er udfordringen at få forretningen til at vokse måned for måned.

Hvad er det næste du gerne vil lære? At blive bedre til PR-delen. Skabe mere omtale for min forretning. At holde flere foredrag!

Dit bedste råd til andre? Spørg om hjælp! Du skal ikke kunne det hele selv, og folk er glade for at kunne hjælpe.

Hvordan kan du spille andre gode?
Jeg er god til ideudvikling og finde nye vinkler. Elsker at motivere andre til at turde lidt mere.

Hvorfor er du med i Goodtalks?
Jeg er vild med at høre andres historie og tror på at sammen kan vi løfte hinanden. Det kræver et netværk af seje kvinder!

Se vores produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *