Udgivet i Skriv en kommentar

Distributør for Èccolo i hele Skandinavien

Så er vi tilbage fra New York. Og er ellevilde med at fortælle, at A&F Empire er blevet Éccolo’s distributør i hele Skandinavien – https://www.eccololtd.com/find-my-sales-rep/ –

Det er sgu stort! Det hele er en on-going process – sad i vores hotel seng og lavede første order – med morgenhår – og fik oprettet forsendelse fra min telefon. Jeg købte første gang en journal i London, for 2 år siden.

Elsker deres design og små glade citater. Jeg købte sidste år en del med hjem fra NY, og mange spurgte mig hvor jeg havde fundet dem. Da vi sad til møde i Brooklyn hos Èccolo, og de spurgte hvor mange ansatte vi havde, tja mig og Funder på siden (som jo arbejder som kok). De spurgte ind til A&F Empire og vi fortalte at vi gerne ville inspire med vores egen historie, om at mødes i en moden alder, ups and downs og det at turde parforholdet. De var sgu vilde med det og os .

Vores umildbare begejstring og hvordan deres produkter passer ind. Funder sad med sin telefon i hånden og fulgte med i landskampen mellem DK-Irland, og sagde YES, når drengene skrev at Eriksen havde lavet endnu en kasse! Det syntes de kun var cool. Èccolo er selv et mindre familie ejet firma, der værner om det skrevne ord på papir. Det er jo processen der er det vigtigste, og det skal sgu være sjovt og ærligt, så vi er landet igen – glade og trætte!
Hop med over på vores side A&F Empire og følg med.

All regions — Eccolo Ltd.
www.eccololtd.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *