Om A&F Empire

Hands are for holding and writing journals.

Lips are for kissing and telling stories.

Arms are for hugging and carrying suitcases around the world.

Hvorfor et Empire?

Vi elsker at rejse, skrive, inspirere, finde nye trends, shoppe, opleve, dyrke kærligheden/parholdet, og gøre hverdagen mere festlig. Derfor har vi skabt et Empire, der kombinere alt dette. En legeplads for voksne, der står midt i livet!

Vores filosofi er at shoppe få lækre ting, genbruge og turde flashe det hele lidt.

“En af mine store passioner er at rejse. At fordybe mig i en storby, vild natur eller sidde bag på en scooter og køre ud i det blå. Jeg elsker at shoppe i små undergrunds butikker, vintage, lokale design steder og håndplukke produkter. Har altid været lidt af en trendspotter. Tit har folk spurgt mig, hvor jeg har fundet min taske, notesbog, smykker, tøj og andre accessories. Som regel har jeg fundet dem små listige steder på rejser. Jeg har længe haft lyst til at bringe produkter hjem og sælge, men har ikke følt for at have fast butik. Derfor kom ideén med at lave Pop ups.”

/Anette

Stories to tell – Travel blog:

“Jeg har rejst hele livet. Min moster var stewardesse, og hendes lejlighed var altid fyldt af små parfume flasker, tændstikæsker og sprut flasker fra hele verden. Jeg var vildt betaget af det og ville selv ud i verden. Som 21 årig fik jeg job i London, og har også været bosat i Hong Kong og LA. Jeg elsker eventyr og har som regel altid en rejse i kalenderen. “I rejser hele tiden, hvordan har i råd til det?” – det er der mange der har spurgt om i tidens løb. Mit svar – det er en prioritet! en livsstil. Jeg har altid været god til at finde rejser, booke hotel og ophold uden det koster kassen. Det er i mit blod. Funder, min mand, har også overgivet sig til det, og elsker det. Det er altid mig der er travel guiden, der booker, undersøger og finder de snedige steder”

/Anette

"At rejse er at leve" sagde H.C. Andersen, og selvom dette måske er lidt af en kliche, så er det sandt. Rejser kan alt, helbrede, udvide din kultur opfattelse, dine smagsløg samt genstarte et forhold, eller bare være nødvendigt."

/Funder

Dette er en rejseblog for det modne par – der gerne vil rejse uden det koster en bondegård. For par, som vil nyde hinanden, små snedige steder rundt i verden. Tips og idéer til hoteller, restauranter, live musik, romantik mm i både storbyer samt mere eksotiske rejsemål. Vi vil gerne inspirere til at alle kan rejse mere, på et fornuftigt budget.

Hvem er bag A&F Empire:

A&F, Anette og Funder, to mennesker der mødtes i en moden alder, med vidt forskellige baggrunde og turde blive sammen. Vi skabt et univers, vores egen lille bobble, hvor der er plads til os hver især. En hule, hvor vi dyrker parforholdet og sammen gror stærkere. Vi har altid spillet på vores A & F, og da vi blev gift i 2015, fik vi ringe tatoverede.

Anette (Craig Thorlacius):

Igangsætter, Idémager, kvinde, eventyrlysten, fjollet, samler på badeænder, vild med at rejse og danse, elsker genbrug og vintage, samt en festlig hverdag.

Jeg er oprindeligt shipping uddannet, og fik som 21-årig job i London, hos Evergreen, et stort internationalt shipping firma. Jeg var bosat 10 år i London, og fik arbejde inden for møbel branchen, hvor jeg rejste rundt i hele England, som agent og sælger. Derudover havde jeg min egen import af brugskunst. Jeg har rejst verden rundt, og har foruden London været bosat i Los Angeles og Hong Kong. Jeg vendte tilbage til Danmark i 2001, og startede min egen lille kaffebar ”Kaffekysseriet”. Min kaffebar var med til at få ”coffee to go” konceptet skubbet i gang i København, og lever videre i en andens ånd. /Anette

Funder (Michael “Funder Thorlacius):

Gammel Punker, kok, stilikon, sanger, James Bond fan, bil gal, far, vild med musik, retro, DJ, Elvis fan, samler på ure, små biler, og alt med James Bond. Medejer af den legendariske bar, Autobahn. Arbejder til daglig som kok.

Jeg brænder for Punk Rock, serier fra 60'erne og 70'erne, så som "The prisoner", "The Saint", "De uheldige helte" og "The Avengers", den gang der var god stil! Jeg er også vild med James Bond film, samt motor sport fra den gyldne ære (60'erne + 70'erne).

Musik har også været en kæmpe del af mit liv, fra barndoms Elvis fan (The King), til forsanger i punk bandet "The Ads", og derefter "The Joke".

Vintage ure er også blevet en del af mit liv, specielt Heuer fra slut 60'erne og 70'erne. Hvem kan ikke drømme, når man ser Ronnie Petterson i sin Lotus John Player speciel bil, iført sin køredragt med Heuer patches syet på. /Funder