Stories to tell

Dette er en rejseblog for det modne par – der gerne vil rejse uden det koster en bondegård. For par, som vil nyde hinanden, små snedige steder rundt i verden. Tips og idéer til hoteller, restauranter, live musik, romantik mm i både storbyer samt mere eksotiske rejsemål. Vi vil gerne inspirere til at alle kan rejse mere, på et fornuftigt budget. Det er også her vi opdatere lidt om vores empire, nye tiltag og events.

“Jeg har rejst hele livet. Min moster var stewardesse, og hendes lejlighed var altid fyldt af små parfume flasker, tændstikæsker og sprut flasker fra hele verden. Jeg var vildt betaget af det og ville selv ud i verden. Som 21 årig fik jeg job i London, og har også været bosat i Hong Kong og LA. Jeg elsker eventyr og har som regel altid en rejse i kalenderen. “I rejser hele tiden, hvordan har i råd til det?” – det er der mange der har spurgt om i tidens løb. Mit svar – det er en prioritet! en livsstil. Jeg har altid været god til at finde rejser, booke hotel og ophold uden det koster kassen. Det er i mit blod. Funder, min mand, har også overgivet sig til det, og elsker det. Det er altid mig der er travel guiden, der booker, undersøger og finder de snedige steder”

/Anette

En legendarisk avisforside! New York kan frembruse min barnlige begejstring. Jeg elsker at sidde i en yellow cab fra JFK
Tag med os på Rejsemessen for kvalitetsrejser  i weekenden 20-21 oktober - kl 10-17 begge dage i Øksnehallen✈️☀️🏖 Rejsemessen arrangeres
En hemmelig festival! I gaden hang der små lanterner, glitter, og blå guirlander. Måske havde de lige haft gade fest?
Månedens iværksætter hos Goodtalks. Hvem er du? Mit navn er Anette Craig Thorlacius, og jeg er rundet 50 år og
Tysken kan noget særligt Vi smagte en Aperol for første gang på Lange Reihe. Helt tilfældigt var vi havnet i
Lidt af en tradtion Man rammer hurtigt muren. S-Bahnen stopper på Warschauer Strasse, i det gamle øst Berlin. Stationen ligger
Konfirmation Nu er det snart tid til konfirmation samt nonfirmation.   Da jeg selv blev konfirmeret, many moons ago, var
https://www.afempire.dk/shop/ Her i weekenden lancerede vi vores nye webshop. Det har været lidt af en process bare at være i
Så er vi tilbage fra New York. Og er ellevilde med at fortælle, at A&F Empire er blevet Éccolo’s distributør
  Hvorfor et Empire? Jeg elsker at rejse, skrive, inspirere, finde nye trends, shoppe, opleve, dyrke kærligheden/parholdet, og gøre hverdagen
Vil du have besked, når der sker noget nyt på bloggen?
Loading